Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

[DOWNLOAD] "Vikingarven" by Jan Ragnar Nymoen ~ Book PDF Kindle ePub Free

Vikingarven

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: Vikingarven
  • Author : Jan Ragnar Nymoen
  • Release Date : January 01, 2020
  • Genre: Mysteries & Thrillers,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 1221 KB

Description

Malte Moddy, nestleder for sikkerhetsavdelingen i Western Norwegian Oil, har invitert Peggy Browning med på ferie til Sør-Afrika. Hun er datter til den amerikanske chargés d'affaires i Oslo. Uten varsel blir Malte alvorlig syk. Han klarer ikke å skille fantasi fra virkelighet og angriper Peggy som vettskremt flykter fra hotellet. Utenfor terminalbygningen på Gardermoen springer hun ut i veien foran en piratdrosje, og blir livstruende skadd.
Malte reiser hjem til Stavanger, får tilbakefall og havner på sykehus. Han strever med å bli frisk, plages av svimmelhet og depresjoner. Broren, som er fisker og hvalfanger i Reine i Lofoten, skjønner at noe er alvorlig galt da han oppdager at broren lyver for ham. Han oppsøker Malte i Stavanger og nærmest tvinger ham med seg hjem til julefeiring.

Her blir Malte sporet inn på slektsforskning og tar etter hvert en DNA-test. Som en direkte følge av dette blir Malte innblandet i hendelser der en gammel skatt - med røtter tilbake til vikingtid - spiller hovedrollen.

Faktiske historiske hendelser forbindes med nåtid, russisk mafia og Krim-krisen. Boken får en høyst overraskende slutt.

Dette er første bok i serien om Malte Moddy.


PDF Ebook Download "Vikingarven" Online ePub Kindle